ElbertsenBouw

Aannemersbedrijf ElbertsenBouw is gevestigd in Ede (gld). Het bedrijf bestaat sinds 1985 en heeft een goede reputatie als specialist in de verbouw en nieuwbouw van kantoor- en bedrijfspanden, appartementen en scholen. Ook richt ElbertsenBouw zich op de particuliere woningbouw en restauratie in Midden-Nederland.

Samen bouwen levert creatief vakwerk

Ons uitgangspunt is ‘samen bouwen’: vanaf een ontwerp tot en met de uitvoering en bouw zijn we bij een project betrokken. Ons bedrijf is ook actief in verbouw en renovatie. Denk daarbij aan het plaatsen van een dakkapel, het bouwen van een serre, het verwezenlijken van een aanbouw, het renoveren van een dak of het verzorgen van een interne verbouwing.

We behouden het overzicht en de eindverantwoordelijkheid ligt bij ons. We werken met heldere prijsafspraken en duidelijke offertes.

De geschiedenis van het bouwbedrijf ElbertsenBouw gaat verder terug dan 1985. Kort voor de Tweede Wereldoorlog richtte Henk Elbertsen bouwbedrijf Elbertsen Van der Meijden op. Zijn zoon, Marinus Elbertsen, nam het bedrijf op negentienjarige leeftijd over en zwaaide de scepter tot 1985. Hij breidde het bedrijf uit tot een middelgroot bedrijf, dat zowel reparaties, renovaties als nieuwbouw verrichtte. Zijn laatste grote werk was de nieuwbouw van het appartementencomplex Nederveluwe in Bennekom.

Henk Wijnand Elbertsen, een zoon van Marinus, kon vanwege zijn leeftijd niet direct in het familiebedrijf stappen. Daarom verkocht Marinus Elbertsen het bedrijf in 1985 aan de Gerritsen Bouwgroep. Na ervaring op te hebben gedaan bij andere (ontwikkelende) aannemersbedrijven en een architectenbureau, kocht Henk-Wijnand Elbertsen in 2004 het aannemersbedrijf Willemsen & Elbertsen, dat is opgericht door een voormalig werknemer van zijn vader. Het bedrijf droeg in eerste instantie nog de naam Willemsen & Elbertsen, maar is met ingang van 1 januari 2009 voortgezet onder de naam ElbertsenBouw.

Certificering / aangesloten:

Neem contact met ons op